Nässjö Sportdansklubb

Helgkurser

Tango Nuevo (Heldagskursworkshop) - 2019-12-07:

Vi kommer att jobba med grundsteg och figurer som de allra flesta känner igen som dansat några terminer på medelnivå. Man känner sig bekväm i Ochos och Giros, de figurerna kommer att används i frekvenser som kan kännas ovana, där det kommer att växlas mellan tät och öppen omfamning, och in och ur gemensam balansaxel. Så det är inget vi rekommenderar för nybörjaren. Workshopen vänder sig till dig som är på medelnivå och dansar ganska regelbundet.

Det är följare på kö, så förare - anmäl er nu!!

Smooth Fox Grund - med Tobias Wallin - 2020-02-22:

Välkomna att prova på Smooth Fox med Tobias Wallin känd från Let´s dance!

Smooth Fox är en fox-stil med fokus på Posture, Connection och Movement. Utifrån dessa tre ledord kommer ni förbättra inte bara er Fox, utan all form av dans där vi utgår från kroppskontakt.

Stilen är skapad av proffsdansaren Tobias Wallin - 8 faldig Svensk mästare, utbildad dansintruktör och deltagare i Let´s Dance i 11 säsonger.

Smooth Fox handlar kort och gott om att ta sig från A till B på bästa möjliga sätt, med maximal effekt med förutsättningen att hela tiden hålla en bra connection. Detta gör att vår lead´n follow blir starkare och tydligare. Allt detta självklart utifrån ett socialdansperspektiv.

Denna dag kommer ni få känna på grunderna i Smooth Fox.

Tobias arbetar 100% som professionell dansare och är flitigt anlitad av socialdansare runt om i landet, så passa på att ta denna klass nu när han finns på plats i Nässjö.