Nässjö Sportdansklubb

Vi är en dansförening som har riktigt roligt tillsammans, över alla åldergränser!

Här kan du komma med och lära dig alla möjliga olika sorters dans. Du får bra och rolig träning, samt blir väl förberedd på att åka ut på olika danskvällar, s.k. socialdanser, runtom i Sverige.  

Danskväll med Blender 12/12 kl 17,30. Förköp i länken längre ner om du vill. Annars välkommen ändå, och glöm inte vaccinpasset ;).


 
Medlemsavgift betalas här via hemsidan. Du måste vara medlem i hos oss för att få delta i våra veckokurser och friträningar. En del av helgkurserna är däremot öppna för alla.

Var och en av dessa kurser är unika, dvs ni anmäler er gång för gång, och innehållet kommer bli helt fristående från det föregående tillfället. Det är alltså inte som det brukade vara, att t.ex. tio tisdagar hör ihop. Bugg betyder bugg, fox betyder fox och mix betyder en timme av varje. Nivån är steget efter nybörjare och uppåt.

Vi kommer att eftersträva jämna par och ni väljer själva om ni byter partner under kvällen. Det går att anmäla sig både parvis och som singel. Ni som anmäler er som singlar kommer att bli ihopparade, och beroende på hur många som är beredda att byta danspartner under kvällen kommer det finnas möjlighet till byten.

Vi förutsätter att du är frisk och vaccinerad när du kommer. Om du eller den du anmält dig med blir sjuk får du ta med någon annan. I sista hand får du avgiften tillgodo till andra kurser.

Vid paranmälan:

Om du anmäler båda samtidigt, kommer du behöva namn, adress, mobilnummer, epostadress och personnummer, även till din danspartner. Ni får båda mail med inbetalningsuppgifter och de är viktigt att varje person använder sitt eget OCR nr vid inbetalning. Bekräftelse kommer till er båda efter betalningen.

Friträning:

För medlemmar som önskar träna extra eller bara dansa för nöjes skull finns möjligheter att hyra någon av danslokalerna.
Det kostar 40:- per person och gång, vilket lämpligen swishas in märkt "friträning".  Enligt styrelsebeslut ska alla som fritränar i vår anläggning vara medlemmar hos oss.
Nyckel lånas ut dagtid på Nilssons blommor av Annika Rignell.

Titta under fliken Kalender, för att boka lokal till träningen.


Snöra på er dansskorna och varmt välkomna!

Vänligen Styrelsen för Nässjö Sportdansklubb

___________________________________________

"Genom dansen får Du tillfälle att släppa loss till härlig, medryckande  musik och det påverkar verkligen hela kroppen. Dans kan ge bättre kondition, styrka och kroppskontroll. Det ger möjlighet till möte med nya människor och vänner som delar Ditt dansintresse. Du får en chans att stressa av och bara ta emot all positiv energi och enorma glädje, som kommer genom dansen." (Helt enkelt ett klokt citat)