Nässjö Sportdansklubb

Vi är en dansförening som har riktigt roligt tillsammans, över alla åldergränser!

Här kan du komma med och lära dig alla möjliga olika sorters dans. Du får bra och rolig träning, samt blir väl förberedd på att åka ut på olika danskvällar, s.k. socialdanser, runtom i Sverige.  
Vi följer Folkhälsomyndihetens rekommendationer.

---


---

 

Höstens kurser

Se under flikarna Veckokurser respektive Helgkurser.

 
Medlemsavgift betalas här via hemsidan. Du måste vara medlem  hos oss för att få delta i våra veckokurser och friträningar. En del av helgkurserna är däremot öppna för alla, fast våra medlemmar får rabatt på priset. Om du vill ha medlemsrabatt så måste du lösa medlemskap innan du anmäler dig till kursen! 
 
 
 
 

 

Danskvällar

Kommande danskvällar, se under fliken Danskvällar!

 

Friträning:

För medlemmar som önskar träna extra eller bara dansa för nöjes skull finns möjligheter att hyra någon av danslokalerna.
Det kostar 40:- per person och gång, vilket lämpligen swishas in märkt "friträning".  Enligt styrelsebeslut ska alla som fritränar i vår anläggning vara medlemmar hos oss.
Nyckel lånas ut dagtid på Nilssons blommor av Annika Rignell.

Titta under fliken Kalender, för att boka lokal till träningen.


Snöra på er dansskorna och varmt välkomna!

Vänligen Styrelsen för Nässjö Sportdansklubb

___________________________________________

"Genom dansen får Du tillfälle att släppa loss till härlig, medryckande  musik och det påverkar verkligen hela kroppen. Dans kan ge bättre kondition, styrka och kroppskontroll. Det ger möjlighet till möte med nya människor och vänner som delar Ditt dansintresse. Du får en chans att stressa av och bara ta emot all positiv energi och enorma glädje, som kommer genom dansen." (Helt enkelt ett klokt citat)

Förar/följar-kurser

2022-07-05

Nu kör vi en favorit i repris - förar/följar-kurser i fox! Kurserna är för vana förare respektive följare och går parallellt den 24 september, och sedan är det fridans på kvällen.

Se mer under fliken Helgkurser!

Höstens kursprogram - fler danser

2022-07-05

Kursprogrammet för tisdagar och söndagar har varit klart ett tag. Nu lägger vi till argentinsk tango på måndagar - obs dagen - och parträning i bugg på onsdagar!

Se mer under fliken Veckokurser!

Vi startar höstterminen i Pilabo!

2022-06-11

I år provar vi något nytt! Vi startar med tre tisdagskvällar i Pilabo i augusti vecka 33, 34 och 35. Härligt att kunna använda en så underbar dansbana ännu mer!

Se mer under fliken Veckokurser!

Missade du försäljningen av dansskor i Pilabo?

2022-05-26

Du kan beställa skor från Dansskor.se.

Att ha skor som faktiskt är gjorda för att dansa i är, om inte en förutsättning, så i alla fall något som ökar möjligheten till en bra dansupplevelse. Det är också mest skonsamt för fötter och kropp. 

Våra medlemmar har dessutom rabatt. Kontakta sekreterare@nsdk.se så får du rabattkoden.

Se sortimentet på www.dansskor.se.

Fribiljett

2022-03-16

En fribiljett som gäller för tre danstillfällen kan delas ut som belöning för tillfällig hjälp. Biljetten gäller för dans till spellista, t.ex. drop-in-danser och AW, samt för tisdagskurserna på Pilabo.

Har du fått en biljett när du hjälpte till på Nässjö-buggen? Den gäller för samma danser!

Förmånskort

2022-03-16

Nu är det bestämt vad som gäller för förmånskorten. Inga nya förmånskort kommer att säljas. Redan befintliga kort gäller så länge de räcker för alla danser till spellista, t.ex. drop-in-danser och AW, samt för tisdagskurserna på Pilabo.