Nässjö Sportdansklubb

Vi är en dansförening som har riktigt roligt tillsammans, över alla åldergränser!

Här kan du komma med och lära dig alla möjliga olika sorters dans. Du får bra och rolig träning, samt blir väl förberedd på att åka ut på olika danskvällar, s.k. socialdanser, runtom i Sverige.  
Vi följer Folkhälsomyndihetens rekommendationer.---


---

 

Vårens kurser

Se under flikarna Veckokurser respektive Helgkurser. 

Är du osäker på vilken nivå du ska välja, så får du också besked under fliken Veckokurser

 
Medlemsavgift betalas här via hemsidan. Du måste vara medlem  hos oss för att få delta i våra veckokurser och friträningar. En del av helgkurserna är däremot öppna för alla, fast våra medlemmar får rabatt på priset. Om du vill ha medlemsrabatt så måste du lösa medlemskap innan du anmäler dig till kursen! 
 
 
 
 

 

Danskvällar

Kommande danskvällar, se under fliken Danskvällar!

 

Friträning:

För medlemmar som önskar träna extra eller bara dansa för nöjes skull finns möjligheter att hyra någon av danslokalerna.
Det kostar 40:- per person och gång, vilket lämpligen swishas in märkt "friträning".  Frikort gäller också. Enligt styrelsebeslut ska alla som fritränar i vår anläggning vara medlemmar hos oss. 
För lån av nyckel, prata med Annica Rignell, eller maila henne på kassor@nsdk.se.

Titta under fliken Kalender, för att boka lokal till träningen.


Snöra på er dansskorna och varmt välkomna!

Vänligen Styrelsen för Nässjö Sportdansklubb

___________________________________________

"Genom dansen får Du tillfälle att släppa loss till härlig, medryckande  musik och det påverkar verkligen hela kroppen. Dans kan ge bättre kondition, styrka och kroppskontroll. Det ger möjlighet till möte med nya människor och vänner som delar Ditt dansintresse. Du får en chans att stressa av och bara ta emot all positiv energi och enorma glädje, som kommer genom dansen." (Helt enkelt ett klokt citat)

Full fart i Pilabo!

2023-05-21

Nu är vi i full gång i Pilabo, den underbara folkparksdansbanan utanför Anneberg. Sex tisdagar håller vi på, med start den 2 maj 2023 och uppehåll på nationaldagen den 6 juni. Sedan avslutar vi med orkesterdans den 20 juni.

Som vanligt består kvällarna av några 45-minuterskurser med fridans som avslutning. Inget medlemskrav.

Programmet är klart, se under fliken Veckokurser. Man kan boka sig för hela serien, eller välja att komma enstaka gånger. Frikort och förmånskort gäller också.

 

Vi kommer också att upprepa det vi gjorde förra året - vi mjukstartar höstterminen med tre tisdagskvällar i Pilabo, den 15, 22 och 29 augusti. För dessa kvällar blir det entimmeskurs i respektive fox och bugg och en timme fridans på slutet.

Skoförsäljning i Pilabo 23 maj 2023

2023-05-01

Den 23 maj kommer 2 bounce till Pilabo och säljer dansskor. Försäljningen startar vid 17:00, och de finns kvar även under de första kurserna. De har med sig ett utbud av skor som passar både till bugg och fox i de vanligaste storlekarna. 

Vill man prova något lite mer speciellt, som klackskor eller om man har udda storlek, så kontakta dem i förväg. På deras hemsida 2bouncedansskor.se kan man se deras sortiment och kontaktuppgifter.

 

Fortsättningskurser i West Coast Swing

2023-04-09

Grundkursen gav mersmak, så nu erbjuder vi ett par fortsättningskurser, den 13 maj och den 10 juni. Se mer under fliken Helgkurser. Anmälan sker från startsidan.