Nässjö Sportdansklubb

Vi är en dansförening som har riktigt roligt tillsammans, över alla åldergränser!

Här kan du komma med och lära dig alla möjliga olika sorters dans. Du får bra och rolig träning, samt blir väl förberedd på att åka ut på olika danskvällar, s.k. socialdanser, runtom i Sverige.  
Vi följer Folkhälsomyndihetens rekommendationer.

---


---

 

Höstens kurser

Se under flikarna Veckokurser respektive Helgkurser.

 
Medlemsavgift betalas här via hemsidan. Du måste vara medlem  hos oss för att få delta i våra veckokurser och friträningar. En del av helgkurserna är däremot öppna för alla, fast våra medlemmar får rabatt på priset. Om du vill ha medlemsrabatt så måste du lösa medlemskap innan du anmäler dig till kursen! 
 
 
 
 

 

Danskvällar

Kommande danskvällar, se under fliken Danskvällar!

 

Friträning:

För medlemmar som önskar träna extra eller bara dansa för nöjes skull finns möjligheter att hyra någon av danslokalerna.
Det kostar 40:- per person och gång, vilket lämpligen swishas in märkt "friträning".  Frikort gäller också. Enligt styrelsebeslut ska alla som fritränar i vår anläggning vara medlemmar hos oss. 
Nyckel lånas ut dagtid på Nilssons blommor av Annica Rignell.

Titta under fliken Kalender, för att boka lokal till träningen.


Snöra på er dansskorna och varmt välkomna!

Vänligen Styrelsen för Nässjö Sportdansklubb

___________________________________________

"Genom dansen får Du tillfälle att släppa loss till härlig, medryckande  musik och det påverkar verkligen hela kroppen. Dans kan ge bättre kondition, styrka och kroppskontroll. Det ger möjlighet till möte med nya människor och vänner som delar Ditt dansintresse. Du får en chans att stressa av och bara ta emot all positiv energi och enorma glädje, som kommer genom dansen." (Helt enkelt ett klokt citat)

Socialdans på tisdag den 6 december!

2022-11-29

Vi avslutar tisdagsterminen med en socialdans till spellista med framskick. Alla som gått någon kurs hos oss i höst går in gratis! Övriga betalar 50 kronor, frikort och förmånskort gäller också. Inget medlemskrav!

Vi bjuder på glögg och fika.

Välkomna klockan 18:30 till 21:00!

 Bara en drop-in-dans kvar, söndagen den 4 december!

2022-11-29

Nu är det bara en drop-in-dans kvar! Söndagen den 4 december parallellt med kurserna. Vi kör med framskick/bytesring för de som vill. 

Om du går någon av kurserna så passa på att dansa före eller efter! Och om du inte går någon kurs så kan du komma och dansa hela tiden. 

Pris 50 kr. Förmånskort och frikort gäller också. Går du på en kurs samma kväll är det gratis.

Söndagar 17:30-20:00