Nässjö Sportdansklubb

Vi är en dansförening som har riktigt roligt tillsammans, över alla åldergränser!

Här kan du komma med och lära dig alla möjliga olika sorters dans. Du får bra och rolig träning, samt blir väl förberedd på att åka ut på olika danskvällar, s.k. socialdanser, runtom i Sverige.  
Vi följer Folkhälsomyndihetens rekommendationer.---


---

 

Vårens kurser

Se under flikarna Veckokurser respektive Helgkurser. 

Är du osäker på vilken nivå du ska välja, så får du också besked under fliken Veckokurser

 
Medlemsavgift betalas här via hemsidan. Du måste vara medlem  hos oss för att få delta i våra veckokurser och friträningar. En del av helgkurserna är däremot öppna för alla, fast våra medlemmar får rabatt på priset. Om du vill ha medlemsrabatt så måste du lösa medlemskap innan du anmäler dig till kursen! 
 
 
 
 

 

Danskvällar

Kommande danskvällar, se under fliken Danskvällar!

 

Friträning:

För medlemmar som önskar träna extra eller bara dansa för nöjes skull finns möjligheter att hyra någon av danslokalerna.
Det kostar 40:- per person och gång, vilket lämpligen swishas in märkt "friträning".  Frikort gäller också. Enligt styrelsebeslut ska alla som fritränar i vår anläggning vara medlemmar hos oss. 
Nyckel lånas ut dagtid på Nilssons blommor av Annica Rignell.

Titta under fliken Kalender, för att boka lokal till träningen.


Snöra på er dansskorna och varmt välkomna!

Vänligen Styrelsen för Nässjö Sportdansklubb

___________________________________________

"Genom dansen får Du tillfälle att släppa loss till härlig, medryckande  musik och det påverkar verkligen hela kroppen. Dans kan ge bättre kondition, styrka och kroppskontroll. Det ger möjlighet till möte med nya människor och vänner som delar Ditt dansintresse. Du får en chans att stressa av och bara ta emot all positiv energi och enorma glädje, som kommer genom dansen." (Helt enkelt ett klokt citat)

Kläderna är nu beställda, leveranstid c:a 2 veckor

2023-03-22

Det är dock inte för sent att beställa, om man har missat. Vi kan lägga in kompletterande beställningar ett tag till. Hör av er till sekreterare@nsdk.se eller prata med Ingela.

Vi har dock inte kvar några prov-kläder. 

 

Foxtrot på torsdagar är inställt på skärtorsdag

2023-03-22

Träningsgruppen i foxtrot fortsätter på torsdagar klockan 19:00-21:00 till och med den 20 april 2023. På skärtorsdagen den 6 april är den dock inställd. Passa på och kom och dansa de sista gångerna! 50 kr/gång, frikort och förmånskort gäller också. Föranmälan behövs inte.

Välkomna hälsar ledarna Tobbe och Kerstin.

Helgkurs i West Coast Swing 1-2 april 2023

2023-02-20

Grundkurs i lugnt tempo, ingen förkunskap krävs.

Anmälan via startsidan, läs mer under fliken Veckokurser.

Andra omgången av vårens kursen börjar v 11

2023-02-20

Nu är det dags att anmäla sig till vårens andra kursomgång! Vi har ett gediget kursutbud, det finns något för alla, hoppas vi!