Nässjö Sportdansklubb

Kurser

Fox & Kizomba Fusion 16-17 mars 2019

FOX & KIZOMBA FUSION
HELGKURS MED JEANETTE & ARMANCH 

Armanch och Jeanette är danspartners och håller kontinuerligt kurser under helger samt event med undervisning under vardagskvällar. De beskriver sitt sätt att undervisa tillsammans som strukturellt, där glädjen och passionen till dansen ligger i fokus. Deras mål är att erbjuda kursdeltagarna en ny tankebana i pardansens värld, som förhoppningsvis senare kommer till stor nytta på det sociala dansgolvet.

Armanch och Jeanette har ett harmoniskt sätt att undervisa på och vill förmedla att "Inget är rätt och inget är fel". De vill visa oss vägen till många nya dansupplevelser under en intensiv helg, så missa inte denna möjlighet till att delta i en helgkurs med dessa två instruktörer!

Kursen kommer att hållas på en fortsättningsnivå och du bör kunna grunderna i fox och/eller basic 1, 2 & 3 i kizomba, men det senare är inget måste...

Lördag Kizomba
‪09:30-10:00 Registrering, morgonfika och uppvärmningsdans ‬
10:00-12.30 Tips förar & följar med kort avbrott. 
12:30-13:30 Lunch ‬
13:30-14.45 Stegvariationer‬
14:45-15:00 Fika/ Kaffepaus‬
15:00-16:00 Repetitioner & Dans med DJ Armanch Kizomba mix‬

Söndag Fox
‪09:30-10:00 Morgonfika och uppvärmningsdans
10:00-11.00 Avancerad foxturer
11.00-11:10 Kort avbrott
11:10-12:00 Kreativitet
12.00-13:00 Lunch
‪13:00-14:30 Coola fox turer‬
14:30-15:30 Repetitioner‬

Restauranger ligger i närheten, finns även möjlighet att värma medhavd mat.
Fika på morgonen samt vid avbrott under dagen ingår i kursavgiften liksom socialdans på lördag kväll, mer information om den kommer senare.

Kostnad 700 kr för medlemmar, 800 kr för icke medlemmar.
Anmäl till nassjodk@telia.com eller 0380-170 07 senast den 
1:a mars. Då du har fått en bekräftelse på att du kommit med, betalas avgiften in omgående till bg 5357-6153. När du betalat avgiften är din plats garanterad. Vi strävar efter jämna par, men du dansar med alla med hjälp av framskick och garage. Vid överskott av förare eller följare tillämpas väntelista.


Om Armanch: 
Jag heter Armanch Saleh och är Kizomba/ fox lärare.
För drygt tre år sedan följde jag med min bror Ronie Saleh till en Kizomba klubb för första gången. Det var där och då som jag tog mina första steg i pardans. Idag är jag glad att han lyckades övertala mig att följa med. Ett år senare började jag jobba som dans instruktör på heltid. 

Man kan säga att min resa är uppdelade i olika faser där jag har jobbat med olika saker som bl a energier, kroppskontakt, musikalitet, stöd, förar/ följarteknik och mycket annat.

Från Januari 2018 startade jag och Ronie våra Måndagskvällar för att gå vidare mot nya utmaningar. Tillsammans startade vi ett Kizomba event på måndag kvällar där vi börjar med en timmes kurs och därefter socialdans.

Om Jeanette:
Mitt namn är Jeanette Lindblom och jag är Kizomba/ fox lärare. För drygt två år sedan drog två väninnor med mig på en Bachata/Kizomba fest. Det var första gången jag dansade pardans även om jag har dansat större delen av mitt liv. Jag började med Bachata men gick fort över till Kizomba efter några privatlektioner med Ronie Saleh så var jag såld på denna pardans. Därefter började jag ta lektioner med hans bror Armanch och under två år har vi nu vuxit ihop som danslärare och är där vi är idag.

Idag driver vi måndags kvällarna och håller reguljärkurser på olika nivåer under vardagarna. 

Glädje för oss är att se när folk tar till sig det vi förmedlar under våra undervisningar och hur de sedan kan använda både steg och teknik på det sociala dansgolvet.

Vi ser fram emot att få komma till Nässjö igen och dela med oss av våra erfarenheter och att vi tillsammans skapar en härlig danshelg.

VARMT VÄLKOMNA!